Daerah

Penetapan LAN pengundian No urut Calon Kades Tritih lor jeruklegi

61
×

Penetapan LAN pengundian No urut Calon Kades Tritih lor jeruklegi

Sebarkan artikel ini

Juornal news // Cilacap Dina mau Rebo legi tanggal 16/3/2022 Nang balai Dusun Tritih Lor kecamatan jeruklegi kabupaten Cilacap ana acara menetepan nomer urut Calon Kades .

Acara mau dirawuhi pejabat Forkopincam kecamatan jeruklegi , panitia Pilkades ,BPD ,ogo ora ketinggalan Calon Telu – telune ya rawuh kabeh .

Advertisement
Scroll kebawah untuk lihat konten

Desa Tritih Lor kuwe wis terkenal sedulurane paling bleketaket makane suasana penetapan LAN pengundian Nomor urut kuwe mau berjalan lancar nganti rampung acarane.

Hasil Pengundian No urut mau :

  • No 1 : Mikdarul Choer
  • No 2 : S U J U D
  • No. 3 : Dika Apri Pamuji
    Sawise telu – telune calon Kades Dewe No urut dewek – dewek terus dilanjutkan na tanda tangan contoh kertas swara sing wis disiapna panitiya mau .

Sejerone acara mau ana sambutan sekang pejabat Forkopincam kecamatan jeruklegi sing pada intine nyuwun Maring telu – telune calon supaya bisa ngandani masing – masing pendukunge supaya bisa njaga keamanan bareng – bareng ora perlu gontok – gontokan merga pilihane beda pilihane.
Kaping pungkasan ngendikane pak Kapolsek jeruklegi titip weling temenan dijaga sedulurane desa tritih lor nuwun .( Slamet wi )

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *