Ragam

Kecamatan Jeruklegi nganakna Deklarasi Damai Pilkades Serentak

52
×

Kecamatan Jeruklegi nganakna Deklarasi Damai Pilkades Serentak

Sebarkan artikel ini

Juornal news // Dina mau Kemis Paing tanggal 17 Maret 2022 Kecamatan Jeruklegi Kabupaten Cilacap nganakna Deklarasi Damai Pilkades Serentak .

Sauwise ngucapna janji damai bab Pilkades serentak diterusna teken bareng kabeh calon Kades Lan Tim Suksese dewek – dewek ya kuwe ana Patang ndesa :
1.Desa Citepus
2.Desa Prapagan
3.Desa Cilibang
4.Desa Tritih Lor
Tekene mau di seksikna Nang poro pejabat Forkopincam Kecamatan Jeruklegi ,Panwas LAN BPD .

Advertisement
Scroll kebawah untuk lihat konten

Sejerone sing diucapna Nang Deklarasi Damai mau kuwe antara lain para calon Kades sepakat arep manut meng aturan sing wis ditetepna ogo pada janji arep njaga keadaan desa sing aman goleman.

S U J U D salah siji calon Kades matur Nang ngarepe wartawan nek apa Bae sing wis dadi aturane Pilkades deweke SE kanca – kanca arep manut LAN mituhu jerene sujud .
Terus sujud nambai ucap lewih – lewih wis rumangsa pada teken bareng – bareng kuwe artine wis ora bisa glawikan maning ,nek pancen terbukti melanggar ya siap nrima ukuman ne.

Serampunge acara Deklarasi Damai di tutup Camat Jeruklegi Rama Rosikin ,S.Sos .MM dikancani Pejabat Forkopincam liane ana :

  • Danramil 02 Jeruklegi Kapt .Kav.Nur Sohib Anshori
  • Plt.Kapolsek Jeruklegi AKP.Bambang ,SP. S.Sos.
  • Kepala KUA Jeruklegi .Mubasir .S.Ag.
  • Kasie Trantipmas Jeruklegi Syihab Alfaritsi ,S.Sos.
  • Kasie Tapem Jeruklegi Suwarni ,S.Sos.
    Rama Rosikin ngendika anane Deklarasi Damai LAN wis pada teken bareng – bareng penyuwuni Rama Rosikin kabeh calon Kades kudu bisa manut aturan sing wis ana .
    Terus Rama Rosikin merasa nyakin nek pelaksanaan Pilkades Nang wilayah Jeruklegi bakal sukses LAN aman goleman .
    Sedurunge pungkasan Camate wong Jeruklegi ngelingna meng calon Kades kudu bisa ngandani pendukunge tetep jaga Prokes ngendikane Rama Rosikin mau .
    Pak Kapolsek uga Pak Danramil nambai matur pangling – eling pelaksanaan Pilkades Nang Patang desa sejerone kecamatan jeruklegi kudu bisa njaga kahanan Nang wilayahe dewek – dewek sing aman goleman ora ana tukaran .
    Jere Pak Kapolsek ,Polisi LAN Tentara tetep erep njalana tugase sing wis dadi kewajibane .( Slamet wi )

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *