Scroll untuk baca artikel

Daerah

Nyuwun Dongga Pangestu ne ya lur , nyong arep nyalon Bupati*

133
×

Nyuwun Dongga Pangestu ne ya lur , nyong arep nyalon Bupati*

Sebarkan artikel ini

Journal News // Cilacap 13/04/2024 , Atmosfer Politik Pilkada Kabupaten Cilacap wis mulai gremrengseng kaya tawon bubar .
Lewih – lebih ngadepi Lebaran winggi 1445 H , nang endi papan pating tanceb gambare sing jerene Calon – calon Bupati Cilacap.

Ora ketinggalan sing arane Awaluddin Muuri sing siki esih menjabat dadi Pj. Bupati nganti th 2024 sawise ana Bupati terpilih .
Wong Cilacap ora tua ona enom , ora nang ndesa ora nang kota jane ya wis pada kenal karo Pak Awaluddin Muuri .

Advertisement
Scroll kebawah untuk lihat konten

Mbiyen nalikane jamane ana ontran – ontran sapa pengantine sekda setelah pensiune Pak Farid .
Jenengan Awaluddin Muuri mbok ya sempat dadi omongan sing jere edek karo Pak Tatto Bupati jaman semono lan sewernane , tapi buktine kan tetep dadi Sekda mbok ?

Wartawan SW melalui sambungan teleponne sempat matur ….Pak nyuwun Sewu apa temenan Rika arep nyalon Bupati ?
Pak Pj. Bupati Awaluddin Muuri dasare pancen ora gila dihormati ya diomong karo jawaan ngoko ya ora jengkel ora apa koh malah deweke melu bae tembung kaya awak dewek .
Mumpung lagi ana wektu bisa telp karo Pak .Pj. Bupati ya yak takoni sing genah sisan antara lain :
Umure Rika jane pira pak ? jawab : 49 th .
Putrane Rika pira ? jawab : 2 lanang kabeh .
Rika ngabdi nang Cilacap wis pirang th ? jawab : 26 th .
Jebule selawase 26 Th lawase ngabdi ya wis werna – werna jabatan di lakoni mulai Pj.Kades , mantri polisi , Camat , Kepala Dinas , Sekda lan sewernane sing terakhir Pj.Bupati mbok di etung – etung ya anu saking pahame pemerintahan Cilacap .

Intine Pak Awaluddin Muuri pancen ngendika , omongna meng batir – batir wartawan nyong di rewangi ya , direwangi lan nyuwun Dongga Pangestu ne ,insya Alloh nyong nyalon Bupati 2024 .
Kaping pungkasan Pak Awaluddin Muuri juga pesen batir – batin wartawan ora usah rikuh pekewuh , insya Alloh nyong nek ana wektu tak layani mbok arep dopokan medang kopi bareng ya monggo diatur bae wektune .( SW )

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *